Uitgangspunten

 

Wij, het management en de pedagogisch medewerkers van MaiKids, zijn ons bewust van de grote verantwoordelijkheid die wij,  ten opzichte van uw kinderen hebben. Wij dragen dagelijks met kennis en liefde zorg voor een verantwoorde opvangsituatie, aangezien dit een belangrijke bijdrage levert aan lichamelijke, sociale en emotionele ontwikkeling van uw kinderen.


Uitgangspunt is dat wij bij kinderopvang MaiKids elk kind een gelukkige en veilige thuishaven willen bieden. Dit vormt een solide basis die zij nodig hebben voor de rest van hun leven. Wij bieden opvang aan kinderen uit verschillende milieus en culturen, waardoor wij een realistische weerspiegeling zijn van de maatschappij en zij van jongs af aan leren omgaan met de diversiteit van de multiculturele samenleving.    
                           

           

Bij MaiKids werken pedagogisch medewerkers met liefde voor het vak. Wij achten een goede communicatie tussen u en de pedagogisch medewerkers van groot belang, aangezien dit de basis vormt voor goed contact.   

 

Verder doet Kinderopvang MaiKids aan alle vereiste kwaliteitseisen zoals een evenwichtige leeftijdsopbouw van de groep, ruime speelgelegenheid voor ieder kind, deskundig en gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Een veilige en hygiënische omgeving, waar uw kind gerust kan spelen, heeft onze voortdurende aandacht.

 

Contactgegevens:

Berlaarstraat 273-275

1066 PM Amsterdam

Tel.nr. + 31 20 4080032

planning@maikids.nl

financieel@maikids.nl

Vertaling/Translation