Prijzen 2019

Sinds 2012 bieden wij een nieuw opvangproduct aan. Dit product betreft opvang voor 49 weken per jaar, dit is minus de kerstsluiting van één week en minus twee aaneengesloten weken tijdens de schoolvakantie in de zomerperiode. Deze mogelijkheden bieden wij aan, aan ouders van het kinderdagverblijf en aan ouders van de buitenschoolse opvang die een contract hebben inclusief de schoolvakanties. De mogelijkheden in de afname van extra opvang voor de buitenschoolse opvang zijn ook aangepast. U kunt nu kiezen voor extra opvang voor een korte middag (bijv. op maandag) of lange middag (bijv. op woensdag) en voor extra opvang tijdens bijvoorbeeld een margedag een korte ochtend (bijv. op woensdag) of lange ochtend (bijv. op maandag).

 

Prijslijst 2019 Mijlpaal-Vlaamse Reus (klik hier)

Prijslijst Amsterdam Zevensprong, Odysse en Driesprong 2019(klik hier)

Prijslijst KDV Amsterdam 2019

 

- Nieuwe inschrijvingen voor dit product kunnen alleen ingaan per 1 of 15 januari.

- Elk jaar dient voor 1 maart bij ons bekend te zijn van welke twee aaneengesloten weken in de zomervakantie u geen gebruik gaat maken. De zomervakantie in 2018 is van 21 juli t/m 2 september.

- Jaarlijks geldt een minimale afname tot 15 september. Wanneer u het contract voor half september wilt beëindigen wordt met terugwerkende kracht het 51 weken opvangproduct in rekening gebracht.

- Kinderen die voor 15 september 4 jaar worden komen helaas niet in aanmerking voor dit product.

 

Contactgegevens:

Berlaarstraat 273-275

1066 PM Amsterdam

Tel.nr. + 31 20 4080032

planning@maikids.nl

financieel@maikids.nl

Vertaling/Translation

Netto Opvang Calculator