fbpx

School Begeleiding

Kinderopvang MaiKids wil dat haar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in educatie. Uit een artikel bleek dat 1 op de 6 scholieren slechter presteerden na thuisonderwijs tijdens de COVID-19 periode (RTL Nieuws, 2020). Schoolgaande kinderen hebben hierdoor een achterstand opgelopen. Vele kinderen hadden niet de mogelijkheid om online lessen te volgen en kregen thuis niet de gepaste lesmethoden uitgelegd of moesten het zelf uitvogelen.

Om deze achterstand in te halen en de kinderen optimaal te ondersteunen wil MaiKids haar steentje bijdragen. MaiKids heeft gekwalificeerde studiebegeleiders voor de kinderen waarvan de ouders behoefte hebben dat hun kind (dichtbij de opvang) extra wordt ondersteund in hun schoolontwikkeling. 

Diensten

Bijles

Oefening baart kunst. Word beter in je minder goede vakken!

Examentraining

Zelfverzekerd je school- en eindexamens in!

Opfriscursus

Met een frisse start het nieuwe schooljaar in!

Zelfverzekerd naar school door de MaiKids school begeleiding!​

Bij MaiKids Studiebegeleiding ondersteunen wij de basisschool en middelbare school kinderen.

De bijlessen die wij aanbieden voor de basisschoolkinderen zijn;  lezen/begrijpend lezen, taal/spelling en rekenen.

De bijlessen voor de basisschoolleerlingen worden iedere vrijdag tussen 17:30 – 19:00 gegeven. Iedere vrijdag wordt er gefocust op één vak. Hierdoor kan de studiebegeleider de kinderen (in een kleine groep) gerichter helpen waarin ze moeite hebben.

399306-PCOPL6-471

Examens zijn altijd spannend en stressvol. Daarom begeleiden wij ook de middelbare school leerlingen om succesvol en stressloos te slagen in hun examen.

De examentrainingen die wij aanbieden voor de middelbare school kinderen zijn;  Wiskunde [A, C, B en D], Natuurkunde, Scheikunde en Biologie. 

De examentrainingen worden iedere zaterdag en zondag verzorgd. Elke keer worden er andere vakken gegeven voor een ander schoolniveau (VMBO, HAVO en VWO) zodat de kinderen de specifieke uitleg en aandacht krijgen.

Examens zijn altijd spannend en stressvol. Daarom begeleiden wij ook de middelbare school leerlingen om succesvol en stressloos te slagen in hun examen.

De examentrainingen die wij aanbieden voor de middelbare school kinderen zijn;  Wiskunde [A, C, B en D], Natuurkunde, Scheikunde en Biologie. 

De examentrainingen worden iedere zaterdag en zondag verzorgd. Elke keer worden er andere vakken gegeven voor een ander schoolniveau (VMBO, HAVO en VWO) zodat de kinderen de specifieke uitleg en aandacht krijgen.

pexels-emily-ranquist-1205651

Hoe kunnen wij uw kind helpen?

  • Wij helpen uw kind in de vakken waarin hij/zij moeite heeft;
  • Wij helpen uw kind achterstanden in te halen met de bijlessen;
  • Wij helpen uw kind in een rustige lesruimte te werken op eigen tempo;
  • Wij helpen uw kind zelfverzekerd het examen(jaar) in.

Waarom MaiKids Studiebegeleiding?

  • Kinderopvang MaiKids heeft meer 25 jaar ervaring in de pedagogische begeleiding van kinderen van 4 t/m 12 jaar; 
  • MaiKids studiebegeleiding heeft ervaren en gediplomeerde  bijlesdocenten.
  • MaiKids studiebegeleiding biedt uw kind de mogelijkheid om extra bijlessen en examentrainingen te volgen.

Studie Begeleiders

Hey allemaal,
Mijn naam is Samuel Stuger. 
Ik ben een derdejaars bachelorstudent Technische Wis- en Natuurkunde aan de TU Delft met een passie voor lesgeven. Ik geef al drie jaar lang bijles aan middelbare scholieren van alle leeftijden en niveaus. 
Verder heb ik ook twee jaar lang gewerkt als robotica en schaakdocent op een basisschool in Amsterdam. Ik zou jou het komende jaar graag willen helpen met alle natuurkunde, scheikunde en biologie problemen waar jij tegenaan loopt en je volledig klaarstomen voor het eindexamen.  
Zie ik jou tijdens de examentrainingen van Maikids? Meld je dan snel aan.
Foto Samuel Website
Hallo, 
Ik ben Yarina Dagrella, jouw wiskunde begeleider dit schooljaar.
Tijdens deze spannende periode is een beetje hulp altijd meegenomen. Maar waarom ben ik geschikt om jou te helpen?
Ik heb de studie Civiele Techniek aan de TU Delft afgerond. Daarnaast ook 1 minor Projectmanagement en een traject Educatie voor een lesbevoegdheid. Ik ben verder gegaan voor mijn master in de Projectmanagement en heb in deze fase veel als projectbegeleider voor de klassen gestaan. Daarnaast heb ik voor veel bedrijven gewerkt die examentrainingen geven. Ik ben gaan werken als Engineer en ben nu fulltime wiskunde docent. Ik geniet enorm van het lesgeven en zou mijn passie graag met jou willen delen om jouw wiskunde ervaring leuk te maken! Want niets is zo leuk om stressloos het examenjaar af te maken.
Zie ik jou tijdens de examentrainingen van Maikids? Geef je dan snel op!
Foto Yarina Website

Opfriscursus Data

29 augustus 2020 | Wiskunde A + C (HAVO / VWO)
| 9:00 – 11:30

29 augustus 2020 | Wiskunde B/D (HAVO / VWO)
| 12:00 – 14:30

29 Augustus 2020 | Wiskunde (VMBO)
| 15:00 – 17:30

30 augustus 2020 | Wiskunde A + C (HAVO / VWO)
| 9:00 – 11:30

30 Augustus 2020 | Natuurkunde (HAVO / VWO)
| 12:00 – 14:30

Klik hier voor meer schoolbegeleiding data.

Corona maatregelen

Ook wij bij MaiKids houden ons aan de Corona maatregelen. Wij volgen nadrukkelijk de richtlijnen van alle instanties die betrekking hebben op de gezondheid. 

Wat vragen wij van jou?:

– Bij binnenkomst je handen desinfecteren;

– Tussen jou en begeleider 1,5 m afstand.