fbpx

Wie is MaiKids?

“Home for Happiness” is ons motto naar de kinderen toe. MaiKids is een tweede thuis voor haar kinderen en wil ze dan ook het beste bieden! Zo heeft het MaiKids team met volle passie en plezier al meer dan 25 jaar heel veel kinderen verzorgd en zien opgroeien! MaiKids is een thuis voor ieder kind en sommige komen dan ook weer regelmatig terug om stages te volgen, bij ons te werken of om hun kinderen bij ons op de opvang te plaatsen! Één grote familie in één groot huis wat een gezelligheid!

Wat biedt MaiKids aan?

KDV
Kinderopvang MaiKids biedt kinderdagverblijf (KDV) aan de kleinste van 0 tot 4 jaar. Hierin hebben wij een voorschools programma genaamd VVE (vroeg voorschoolse educatie). Dit programma is voor de peuters van 2 tot 4 jaar waarbij onze pedagogische medewerkers onze kinderen voorbereiden op de basisschool. Wij werken met het VVE programma Uk&Puk. Voor meer informatie over de VVE klik hier

BSO
Kinderopvang MaiKids biedt buitenschoolse opvang (BSO) aan kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar.

VSO
Kinderopvang MaiKids Amsterdam biedt voorschoolse opvang (VSO) aan voor de kinderen waarvan de ouders vroeg op hun werk moeten zijn. De kinderen krijgen ontbijt en worden naar school gebracht. Deze dienst is alleen voor de kinderen die naar de Zevensprong school gaan. 

Flexibele opvang
Ook bieden we flexibele opvang voor kinderen waarvan de ouders flexibele werkdagen hebben.

Warm Eten
Op de Laan van Vlaanderen krijgen de kinderen iedere woensdag warm eten

School Begeleiding
MaiKids is een tweede opvoeder van haar kinderen en vindt onderwijs ook enorm belangrijk. Vanwege de COVID-19 hebben kinderen een achterstand opgelopen. MaiKids wil met dit nieuwe initiatief ervoor zorgen dat kinderen uit Nieuw-Sloten en omstreken extra worden ondersteunt in hun school ontwikkeling.

Waar staat MaiKids voor?

MaiKids staat voor de beste Verzorging en Kwaliteit voor uw kind(eren). Daarom zijn wij, het management en de pedagogisch medewerkers van MaiKids, uiterst bewust van de grote verantwoordelijkheid die wij dagelijks ten opzichte van uw kinderen hebben.

Visie 
MaiKids heeft één visie die bestaat uit 4 componenten namelijk; visie op menskindontwikkeling, opvoeding en pedagogiek. Deze 4 componenten vinden wij belangrijk omdat deze de basis vormen voor de ontwikkeling van het kind als mens in de samenleving. 

Voor een uitgebreide uitleg over onze visie kunt u in uw ouderportaal het pedagogisch beleidsplan inzien. Klik hier.

Werken bij MaiKids

Wil je stage lopen of werken bij MaiKids? Stuur je CV, motivatiebrief en de locatie waar je graag wil werken naar info@maikids.nl en wie weet word je onze nieuwe collega!