Wie is MaiKids?

“Home for Happiness” is ons motto naar de kinderen toe. MaiKids is een tweede thuis voor haar kinderen en wil ze dan ook het beste bieden! Zo heeft het MaiKids team met volle passie en plezier al 25 jaar heel veel kinderen verzorgd en zien opgroeien! MaiKids is een thuis voor ieder kind en sommige komen dan ook weer regelmatig terug om stages te volgen, bij ons te werken of om hun kinderen bij ons op de opvang te plaatsen! Één grote familie in één groot huis wat een gezelligheid!

Wat biedt MaiKids aan?

KDV
Kinderopvang MaiKids biedt kinderdagverblijf (KDV) aan de kleinste van 0 tot 4 jaar.

BSO
Kinderopvang MaiKids biedt buitenschoolse opvang (BSO) aan kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar.

Flexibele opvang
Ook bieden we flexibele opvang voor kinderen waarvan de ouders flexibele werkdagen hebben.

VSO
Kinderopvang MaiKids Hoofddorp biedt voorschoolse opvang (VSO) aan voor kinderen waarvan de ouders vroeg op hun werk moeten zijn. De kinderen krijgen ontbijt en worden naar school gebracht.

Warm Eten
Op de Laan van Vlaanderen krijgen de kinderen iedere woensdag warm eten. En op de Hoofddorp vestiging krijgen de peuters iedere dag warm eten

Waar staat MaiKids voor?

MaiKids staat voor de beste Verzorging en Kwaliteit voor uw kind(eren). Daarom zijn wij, het management en de pedagogisch medewerkers van MaiKids, uiterst bewust van de grote verantwoordelijkheid die wij dagelijks ten opzichte van uw kinderen hebben.

Visie 
MaiKids heeft verschillende visies over kindontwikkeling, opvoeding en pedagogiek. De baby’s krijgen de vertroetelende liefde en de pedagogisch medewerkers passen zich aan het ritme van uw baby aan. De peuters krijgen te maken met dagritme, motorische ontwikkelingen en samenspel. Op de BSO zien wij de tijd die kinderen bij ons doorbrengen als vrije tijd van de kinderen. Het is belangrijk dat ze deze tijd op een leuke manier kunnen doorbrengen en in verschillende activiteiten worden gestimuleerd die niet verplicht zijn. Voor meer informatie over onze visies kunt u in uw ouderportaal het pedagogisch beleidsplan inzien. 

Missie 
Maikids belangrijkste Missies zijn dat ieder kind zich thuis voelt, een leuke tijd doorbrengt vol humor en plezier, dat we bijdragen aan een goede ontwikkeling voor uw kind(eren), dat ze in zichzelf geloven en dat ze vriendjes en vriendinnetjes maken voor het leven!

Werken bij MaiKids

Wil je stage lopen of werken bij MaiKids? Stuur je CV, motivatiebrief en de locatie waar je graag wil werken naar info@maikids.nl en wie weet word je onze nieuwe collega!