fbpx

U kunt uw kind inschrijven bij ons en u betaalt geen inschrijfkosten. U kunt uw kind(eren) meteen inschrijven onderaan deze pagina. 

Na ontvangst van het inschrijfformulier nemen wij per email contact met u op om de mogelijkheden aan te geven. Wanneer er voor de gewenste datum en locatie plek is, dan ontvangt u direct een digitale offerte of contract die u digitaal kunt ondertekenen. Als u niet meer op de wachtlijst wilt blijven staan, dan vernemen wij dat graag van u.

Om u kind in te schrijven doorloopt u een aantal stappen in het online inschrijfformulier. Voor hulp zie de stappen hieronder:

1. Eerst kiest u welke opvang soort/vorm u wilt KDV en/of BSO;
2. Daarna kiest u de gewenste locatie(s);
3. In deze stap moet u kiezen uit een opvang product; 
3a. Voor KDV kiest u eerst voor het aantal dagen dat uw kind naar de opvang komt. Daarna kiest u voor het opvang product. De producten bestaan uit de gewenste aantal weken, dagopvang of halve dag opvang (deze gelden voor baby en peutergroepen). Zodra u het product weet kunt u de gewenste dagen erachter klikken (ma, di, etc.); 
3b. Voor de BSO kiest u eerst voor het aantal dagen dat uw kind naar de opvang komt. Daarna kiest u voor het opvang product. De producten bestaan uit de gewenste aantal weken, de school van uw kind, en inclusief vakantie. En zodra u het product weet kunt u de gewenste dagen erachter klikken (ma, di, etc.). U kunt ook voor BSO zonder vakantie en margedagen kiezen; 
4. Daarna vult u al uw relevante gegevens in om het inschrijfformulier te voltooien.

Bij plaatsing houden wij rekening met de volgende punten:   

1.  Een evenwichtige leeftijdsopbouw;
2. Het aantal dagen en welke dagen;
3. Broertjes en zusjes van reeds geplaatste kinderen hebben voorrang;
4. Wij streven naar een evenwichtige jongens/meisjes verdeling per groep.

Wanneer u gebruik wilt maken van flexibele opvang, kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Plaatsing.

Heeft u vragen over de plaatsing van uw kind, dan kunt u dit mailen naar planning@maikids.nl